Milyen GINOP pályázatok jönnek még idén?

GINOP pályázatok 2020

Tavaly év végén módosították a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program ún. éves fejlesztési keretét (ÉFK) azaz a fejlesztési program adott évben meghirdetendő, valamint a már meghirdetett felhívásait, azok keretösszegeit.

A (GINOP) éves fejlesztési keretének (ÉFK) megállapításáról szóló 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozat december 5-én jelent meg a Magyar Közlönyben. A módosítás keretében több nagy pályázat keretét is jócskán átszabták, illetve átcsoportosították a kereteket.

De az ÉFK-ból tudhatjuk meg azt is, milyen pályázatok megjelenésére lehet még számítani az adott évben.

Nézzük most ezeket sorban:

  • 2020. júliusban várható a "Modern Mintaüzem program II. – A mikro-, kis- és középvállalkozások megújulását és modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" GINOP-1.2.8-19 című felhívás 7,99 milliárd forintos keretösszeggel.
  • "Szabad vállalkozási zónákban működő mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek támogatása" -GINOP-1.2.9-19 pályázat 2019. augusztusában 1 milliárd forintos kerettel lesz igényelhető.
  • Végül, ha minden igaz, 2020 szeptemberében érkezik 1 milliárdos keretösszeggel a "Vállalati képzések támogatása a közlekedési ágazatban KKV-k számára" GINOP-6.1.9-19 felhívás.

Bármelyik pályázat felkeltette az érdeklődését? Bővebb tájékoztatásért keressen bennünket bizalommal központi elérhetőségeink bármelyikén.

Szántó Petra
Szántó Petra

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar kereskedelem és marketing alapképzési szakán 2014-ben szereztem meg közgazdász diplomámat. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanulok marketing mesterképzésen.

Mindig érdeklődtem az élelmiszeripar működése iránt, főként ebből az indíttatásból végeztem el alapképzésemmel párhuzamosan két év alatt egy sütő- és cukrászipari technikusi képzést. Tanulmányaim alatt és után több cukrászipari üzemben, pékségben volt lehetőségem megfigyelni a folyamatokat, felfedezni az ipar működését; valamint szakoktatóként is kipróbáltam magam.

A Vanessia Kft. csapatához 2014 őszén csatlakoztam, az azóta eltelt idő alatt több vállalkozásnak segítettem külföldi kiállításon való részvételben, termelési kapacitásuk növelésében (gazdaságfejlesztés); valamint energetikai korszerűsítést eredményező projektekben is részt vettem.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/120      (+36 30) 335-2482       petra[kukac]vanessia.hu

 

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33