Vállalati képzéseket támogató pályázat - Komplex megoldást nyújtunk!

GINOP Plusz-3.2.1-21 Munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

2022. augusztus 31-ig még van lehetősége támogatást igényelni saját munkavállalói képzésére illetve továbbképzésére a „Munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül" elnevezésű pályázat keretében és ehhez a Vanessia Kft a felnőttképzést biztosító stratégiai partnereinkkel eggyüttműködésben teljeskörű megoldást nyújt Önnek. Mutatjuk, hogy miként:

Pályázható képzés típusok:

 • Szakmai ismeretekre irányuló képzés: Olyan képzés, amely az Szkt. szerinti szakmai képzés vagy részszakmára felkészítő szakmai oktatás, vagy valamely foglalkozás, munkakör, vagy munkatevékenység magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul
 • Soft Skill képzés: Olyan, gazdasági ágazattól független, a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére, vagy fejlesztésére irányuló képzés, amely részszakmához, szakképesítéshez, nyelvi, vagy informatikai képzettséghez nem, vagy csak részben köthető kompetenciák fejlesztését célozza
 • IKT képzés: Olyan képzés, amely digitális technológia használatához vagy alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul
 • Nyelvi képzés: Az Európa Tanács Közös Európai Referenciakeretben ajánlott hatfokozatú rendszer szintjeiben megfogalmazott követelmények teljesítésére irányuló képzés.

Támogatás összege:

 • Mikro- kis- és középvállalkozás max. 75 millió
 • Nagyvállalat max. 150 millió

Támogatás mértéke:

 • Képzési és bértámogatási elem kapcsán a támogatás intenzitása a pályázó vállalat méretétől függ. A képzési támogatásra és bértámogatásra egyaránt érvényes támogatási intenzitások az alábbiak szerint alakulnak:
  • Mikro- és kisvállalkozás: 70%
  • Középvállalkozás: 60%
  • Nagyvállalat: 50%
 • Projekt előkészítési és projektmenedzsment költségek támogatási intenzitása 100%-os mértékű.
 • A képzések szervezéséhez, lebonyolításához szükséges szakmai megvalósító(k) alkalmazására:
  • Mikro- és kisvállalkozás: 100%
  • Középvállalkozás: 70%

Komplex megoldás a Vanessia Kft-től:

Partneri együttműködések

Felnőttképző stratégia partnereinkkel hosszú évek óta együttműködünk. Amellett, hogy kiváló visszajelzések érkeznek a lebonyolított képzésekről, nem feledkezhetünk meg az adminisztrációról sem. A pályázat előkészítésének és megvalósításának egy kiemelten érzékeny pontja a pontos dokumentáció. Ehhez szükséges egy olyan partner, aki a Felnőttképzési törvénynek történő megfelelés mellett figyelemmel kíséri a pályázat által felállított követelményeket is. A szoros együttműködés már a pályázat benyújtását megelőzően megkezdődik. A minden szempontra és igényre kiterjedő alapos tervezés a kulcsa annak, hogy a megvalósítás gördülékenyen és problémamentesen tudjon haladni.

Tervezési szakasz

A teljeskörű felsővezetői, középvezetői és munkavállalói igények felmérését követően a képzőintézménnyel együttműködésben kialakításra kerül a képzési terv a pontos képzésekkel és résztvevőkkel. A képzéseket a pályázati szempontrendszerek alapján ellenőrizzük, majd a teljes tervet megfeleltetjük a kritériumoknak. Kiemelten fontos elem ez, melyre kellő időt szükséges fordítani

Megvalósítási szakasz

A pályázat elnyerését követően a képzések megvalósítási ütemében történik a kialakított terv felülvizsgálata. Az adott képzés megkezdése előtt szükséges azt a kijelölt Kormányhivatal felé jelenteni. Ekkor még lehetőség van a résztvevők cseréjére, az eredetileg tervezett létszámmegtartás mellett. A képző intézménnyel együttműködésben kezeljük és minőségbiztosítjuk a projekt dokumentációt a projektmenedzser.


Két év bizonytalanságot hagytunk a hátunk mögött, mely új helyzetek elé állította mind a munkáltatókat mind pedig a munkavállalókat. A megszerzett tapasztalatok szükségessé teszik az újonnan kialakult munkarendek, munkakörök és az ezekben rejlő lehetőségek fejlesztését.

A mindennapi hatékony munkavégzés képzésekkel való támogatása hosszú és rövid távon is pozitív eredményeket ad mindkét fél számára: amennyiben a vállalaton belül az egyén fejlődésre lehetőséget kap, az mérhetően már rövid távon is a vállalati versenyképesség növekedését eredményezi.

Amennyiben az Ön cége is fontosnak tartja munkavállalói képzésekkel történő motiválását és fejlesztését, úgy segítünk az igényeihez legmegfelelőbb felnőttképző intézmény kiválasztásában, a pályázat megírásában és a pályázat megvalósításában. Keressen bennünket bizalommal.

Schwarcenberger-Korn Beatrix
Schwarcenberger-Korn Beatrix

Tanulmányaimat a BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán kezdtem, ahol vendéglátó- és szálloda szakon szereztem meg közgazdász diplomámat, majd 2009-ben a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának menedzsment consulting mesterképzés szakán végeztem.

2006-ban csatlakoztam a Vanessia Kft. csapatához, ahol projektmenedzseri, majd ügyfélkapcsolati – és monitoring igazgatói munkakörömet betöltve közel 700 nyertes pályázat megvalósításában vettem részt. Monitoring csapatunkkal nap, mint nap azért dolgozunk, hogy ügyfeleink időben és elégedetten jussanak az elnyert támogatáshoz.

Szakterületeim: humánerőforrás fejlesztés, gazdaságfejlesztés.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707    (+36 20) 400-4419     bea[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.