Néhány héten belül zárulnak a kapacitásbővítő pályázatok

Már csak néhány hét maradt a népszerű kapcacitásbővítő pályázatok első beadási határnapjáig, így lényegében itt az utolsó lehetőség, hogy rászánja az időt és egyeztessen szakértőnkkel vállalkozása pályázóképességéről. Érdemes akkor is egyeztetni kollégánkkal, ha korábban más forrásból bizonytalan, vagy nemleges minősítést kapott, mert előfordulhat, hogy egy-egy negatív befolyásoló tényező még korrigálható, vagy másik megoldásként a projekt elképzelés a felhívás előírásaihoz igazítható.

Korábbi bejegyzésünkben már közzétettünk egy olyan összehasonlítást, amely segít eldönteni, fejlesztési elképzeléseikhez és anyagi lehetőségeikhez melyik konstrukció az ideális vagy választható megoldás. 

Lássuk a részletes összehasonlítást:
A nagyobb megjelenítéshez, kattintson a képre!

Ambrus Tamás
Ambrus Tamás

A BGF Pénzügyi és Számviteli Kar Zalaegerszegi Intézetének számvitel szak, számvitel szakirányán végeztem tanulmányaimat, mellyel párhuzamosan mérlegképes könyvelői képesítést is szereztem. 2009-ben a főiskola szakmai gyakorlatát a Vanessia Kft-nél kezdtem el és azóta is a csapat tagja vagyok. Az eltelt több mint 6 év alatt 300+ sikeres pályázat elkészítésében vettem részt.

2015 februárja óta cégünket én képviselem a BNI 204-B2B csoportjában, ahol hétről hétre bővíteni tudom kapcsolati tőkémet, mellyel gyakran segítséggel tudok lenni ügyfeleink szerteágazó igényeinek kielégítésében.

Szakterületeim: üzleti informatika, gazdaságfejlesztés, humánerőforrás fejlesztés

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/103 mellék    (+36 20) 458-1475  tamas[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.