A Vanessia Kft. idén is képviselte magát Egerben a Nagyvállalatok logisztikai vezetőinek 9. országos és 4. nemzetközi konferenciáján május 14-15-én.

Logisztikai Vezetőinek Klubja logisztikai, raktározási, beszerzési és supply chain vezetőket tömörít magába. A Klub 2009-es megalakulása óta közel 100 taggal rendelkezik, akik számára a szakmai szövetség kapcsolatépítési, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít. A konferenciasorozat 2008 óta kerül megrendezésre, népszerűségét mutatja a résztvevők számának folyamatos növekedése, valamint az, hogy 2011-től nemzetközi szintre emelkedett.

van1

1. kép – Nagyvállalatok logisztikai vezetőinek 9. országos és 4. nemzetközi konferenciája - Csoportkép

A csütörtöki konferencia nap a plenáris előadások napja volt. A plenáris napon előadóként képviseltette magát többek között a Grundfos Magyarország Kft, a dm Kft, és a HAVI Logistics Kft.
Nemzetközi részről Connie Xu tartott előadást, aki a világgazdasági változásokat elemezte kínai szemszögből, kitérve Magyarország szerepére ezen folyamatokban.

van2

2. kép – Egy izgalmas előadás közben

Az előadást egy izgalmas kerekasztal beszélgetés zárta, Prés alatt a magyar gazdaság. A beszélgetés résztvevői voltak Török Zoltán, a Raiffeisen Bank Zrt. vezető elemzője, Kovácsics Iván, Dr. Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértő és az NLV Klub elnöke, Szabó Zoltán.

van3

3. kép – Lukács János „Változások a 2014-2020-as pályázati rendszerben” c. előadása

A sikeres konferenciasorozat a hazai szakmai életben egy kivételes lehetőség arra, hogy a gyakorló szakemberek az őket foglalkoztató stratégiai kérdésekben eszmét cseréljenek. A konferencia másik erőssége, hogy értékes szakmai kapcsolatok születnek a rendezvény ideje alatt.

van4

4. kép – Vanessia Kft. standja az NLV konferencián

A Vanessia Kft. számára is sikeres volt a konferencia, ahol a közös beszélgetésekből ígéretes, hosszú távú ötletek, projektek születtek.

https://www.high-endrolex.com/33