Közelebb hozzák

Az elnök beszámolt arról, hogy a kamarában több új szolgáltatást készítenek elő. A jövő év tavaszától várhatóan már teljes egészében igénybe vehető lesz az agrometeorológiai és növényvédelmi előrejelzés. Emellett létrehoznak egy alkuszcéget, amely a biztosítási piacon fog tevékenykedni az olcsóbb és szélesebb körben használható termékek megjelenése érdekében - közölte Győrffy Balázs.

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke kiemelte, hogy a birtokpolitikának, a támogatáspolitikának és a vidékpolitikának egységet kell képeznie. Rámutatott: Magyarországnak nagy szüksége van arra, hogy a vidékfejlesztési támogatások többsége a következő években gazdaságfejlesztésre fordítódjon, mert "csak egy erős gazdaság képes érdemben változtatni az életminőségen".

Kitért arra is, hogy a vidék felemelkedéséhez nélkülözhetetlen, hogy az intézményrendszer közelebb kerüljön az ott élő emberekhez. Ezért a kormány kiemelt figyelmet és jelentős összegeket fordít a helyi ügyintézési és ellátási lehetőségek megteremtésére, megerősítésére.

https://www.high-endrolex.com/33