Tényleg a nyakunkon van az új EU-s pályázatok meghirdetése!

Ahogy azt február közepén a kormány képviselői jelezték, valóban úgy tűnik, hogy márciusban elindul a 2014-2020-as uniós fejlesztési időszak pályázatainak tömeges meghirdetése. A friss Magyar Közlöny egyik rendelete szerint ugyanis a kormány utasítást adott az egyes szaktárcáknak arra, hogy hozzák létre az illetékességükhöz tartozó Operatív Programok monitoring bizottságait.

A 1085/2015. (III. 3.) Kormányhatározat szerint:
Balog Zoltán emberi erőforrás miniszternek az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program előkészítő monitoring bizottsága taglistájának összeállításáról kell gondoskodnia.
Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökség vezetőjének Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program, a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program, valamint a Vidékfejlesztési Program előkészítő monitoring bizottságai taglistájának összeállításáról kell gondoskodnia.
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program, valamint a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program monitoring bizottságai taglistájának összeállításáról kell gondoskodnia.
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program, valamint a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program monitoring bizottságai taglistájának összeállításáról kell gondoskodnia.

https://www.high-endrolex.com/33