Vanessia Kft. újabb cikke a HASZON magazinban

haszon magazin 2019 feb

A Vanessia Kft újabb cikke jelent meg a HASZON Magazinban "Kkv-k fejlesztési, finanszírozási lehetőségei 2019 első felében" címmel.

Ahogy a címe is utal rá, a cikkben a 2019-es év első félévében elérhető fejlesztési forrásokat vesszük sorra, ugyanakkor most elsősorban a visszatérítendő támogatásokra helyeztük a hangsúlyt, hiszen míg vissza nem térítendő támogatás nem minden fejlesztési célra igényelhető, a kamattámogatott visszatérítendő támogatások szinte bármilyen fejlesztési célra és iparági megkötés nélkül a teljes kkv szektor számára elérhető.

A teljes cikket itt olvashatja el: HASZON Magazin

2019-ben számos új projekt és nagyszabású program kerül bevezetésre Magyarországon. Ezekről és a legújabb pénzügyi-üzleti hírekről tájékozódjon a Haszon magazinból, a legfrissebb hazai és nemzetközi gazdasági hírekről pedig ingyenes napi hírlevelükből!

Szántó Petra
Szántó Petra

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar kereskedelem és marketing alapképzési szakán 2014-ben szereztem meg közgazdász diplomámat. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanulok marketing mesterképzésen.

Mindig érdeklődtem az élelmiszeripar működése iránt, főként ebből az indíttatásból végeztem el alapképzésemmel párhuzamosan két év alatt egy sütő- és cukrászipari technikusi képzést. Tanulmányaim alatt és után több cukrászipari üzemben, pékségben volt lehetőségem megfigyelni a folyamatokat, felfedezni az ipar működését; valamint szakoktatóként is kipróbáltam magam.

A Vanessia Kft. csapatához 2014 őszén csatlakoztam, az azóta eltelt idő alatt több vállalkozásnak segítettem külföldi kiállításon való részvételben, termelési kapacitásuk növelésében (gazdaságfejlesztés); valamint energetikai korszerűsítést eredményező projektekben is részt vettem.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/120      (+36 30) 335-2482       petra[kukac]vanessia.hu

 

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33