Lezárult a társadalmi egyeztetés, hamarosan indulnak a napelemes pályázatok!

napelemes palyazatok vállalkozásoknak 2019

Az elmúlt hetekben két olyan pályázat tervezet is megjelent, melynek keretében a vállalkozások napelemes rendszert telepíthetnek uniós támogatással. Az egyik ilyen pályázat a GINOP-4.1.3-19 kódszámú "Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak" című pályázati felhívás, míg a másik a GINOP-4.1.4-19 kódszámú "Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása" című pályázati felhívás.

A pályázatok társadalmi egyeztetése lezárult, a végleges felhívások heteken belül megjelenhetnek, így aki szeretne vállalkozása vidéki telephelyén napelemes rendszert az már most elkezdheti az előkészületeket, hogy rajtra készen álljon, mire elindul a beadás.

Ha most felveszi velünk a kapcsolatot, szakértőink felmérik, cége alkalmas-e a pályázaton való indulásra, javaslatot tesznek a szükséges előzetes intézkedések vonatkozásában. Ha nincs még lezárt 2018. évi mérlege nem baj, sőt... Küldje el nekünk, hogy időben pontos képet kapjon a lehetőségeiről és az esetleges teendőiről. Ha emellett elküldi nekünk az előző 12 havi számlaösszesítőt az energia fogyasztásról, megnézzük, hogy annak megfelelően hozzávetőleg mekkora napelemes rendszert tudna telepíteni és az milyen költségvonzattal, illetve megtakarítással jár majd. A szakszerű előminősítésen túl ráadásul abban is tudunk segíteni, hogy megfelelő kivitelező partnert találjon, aki a pályázatot pontosan ismeri és ennek megfelelően készíti el ajánlatát, annak szakmai tartalmát. 

A két pályázattal kapcsolatos bármilyen egyéb kérdéssel, problémával keressenek bennünket bizalommal.

Bővebb tájékoztatót a pályázatokról itt talál:

 

Miklós István Gábor
Miklós István Gábor

„A Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügy szakán szereztem diplomát, majd - már munka mellett - ezt kiegészítettem a Miskolci Egyetem közgazdász képzésével is.

2004-2008 között az önkormányzati szektorban bővítettem tovább pénzügyi-számviteli ismereteimet, és itt kezdtem el pályázatokkal foglalkozni. Munkám mellett közbeszerzési referensi és mérlegképes könyvelői képesítést is szereztem.

2008 óta dolgozom a Vanessiánál, eddig közel 550 pályázat elkészítésében vettem részt. Jelenleg szakmai igazgató munkakörben dolgozom. Ez az új pozíció bőven tartogat számomra kihívásokat, elsősorban az új területek feltérképezéséért, a meglévő és jövőbeli stratégia partnerekkel való kapcsolattartásért vagyok felelős.

Szakterületeim: energetika, gazdaságfejlesztés, humánerőforrás fejlesztés."

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/121      (+36 30) 381-5390       istvan[kukac]vanessia.hu

 

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33