Fejlesztési projektet tervez? – Pályázati lehetőségek 2020-ban!

Kutatás fejlesztesi  és innovációs palyazatok 2020

Pályázati szempontból biztosnak ígérkezik, hogy a 2020-as év a vállalkozások innovatív fejlesztéseinek jegyében fog telni. Több olyan pályázat is hamarosan megjelenik, amelynek keretében lehetőség lesz a vállalkozásoknak például egy új gyártósor kialakítására, egy új termék, vagy szolgáltatás bevezetésére, de akár egy meglévő termék továbbfejlesztésére is.

Jó hír továbbá, hogy az egész országban lesz lehetőség fejleszteni!

A pályázatokon jellemzően olyan KKV-k indulhatnak majd, akik eddig még nem valósítottak meg kutatás-fejlesztési projektet.

Nagyon fontos hangsúlyoznunk, a fejlesztésnek egyik pályázat esetében sem kell feltétlenül tudományosan új dolognak, vagy korábban ismeretlennek lennie. A projekt eredményeként új vagy lényegesen módosított termék, eljárás, szolgáltatásnak kell létrejönnie, új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor, ideértve azokat a változásokat, amelyek csak adott ágazatban vagy adott szervezetnél minősülnek újdonságnak.

A közelmúltban két konkrét fejlesztési projekt is megjelent, a lehetőségek gyors áttekintéséhez egy összehasonlító táblázat készítettünk Önnek. Lássuk:

innovacio palyazatok 2020

Amennyiben Ön is fejlesztésben gondolkodik, és bármelyik pályázat megfelelhet elképzeléseivel, keressen bennünket bizalommal, kollégáink egy rövid egyeztetést követően felmérik cége pályázóképességét és tanácsokkal szolgálhatnak az optimális projekt megtervezéséhez, csakúgy mint a szükséges és szakszerű projekt előkészületek vonatkozásában.

Bujdosó Ilona
Bujdosó Ilona

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának nemzetközi gazdaság és gazdálkodás alapszakán végeztem 2011-ben, majd munka mellett tanulmányaimat nemzetközi pénzügy és kontrolling mesterképzési szakán folytattam. Ennek elvégzését követően 2015-ben szereztem mesterfokozatú diplomámat.

A Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökségnél kezdtem munkámat, ahol 4 éves tapasztalatra tettem szert elsősorban a hazai/nemzetközi innovációs és kutatás-fejlesztési projektek megvalósításában, a régió innovációs folyamatainak szerveződésében.

2014 ősze óta dolgozom a Vanessia Kft-nél, ahol vezető tanácsadóként nyújtok segítséget a cég partnerei számára.

Szakterületeim: kutatás-fejlesztés, innováció, gazdaságfejlesztés.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/109 mellék    (+36 20) 400-4419    ilona[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33