IT tanácsadás

Ön eltervezi, mi segítünk megvalósítani! Ügyfeleink informatikai fejlesztéseihez rendszer független tanácsadást nyújtunk, hogy megtaláljuk a számukra a legmegfelelőbb megoldást, legyen szó elektronikus kereskedelemről, integrált vállalatirányítási rendszerről, vagy akár üzleti tartalomfejlesztésről.
 
Ügyfeleinkkel való együttműködésünk során első lépésben megismerkedünk megbízónk terveivel, felmérjük vállalati folyamatait. Következő lépésben meghatározzuk a kiválasztási szempontrendszer prioritásait. Az informatikai rendszer kiválasztási folyamat során az Önök ár-, technológiai-, és funkcionális igényeit véve alapul, felkutatjuk a lehetséges szállítókat, segítünk a részükre kiírt ajánlatkérés elkészítésében, illetve ezek kiértékelésében, továbbá szakmai tanácsokat nyújtunk a döntés előkészítéséhez. Ezt követően feltérképezzük a finanszírozási lehetőségeket, és a kapcsolódó pályázatokat. Tanácsadóink hathatós segítséget nyújtanak a komplex projekt kidolgozásában: kiválasztási tanácsadással, akár vissza nem térítendő támogatás megszerzésével, akár hitellhetőségek biztosításával, illetve igény szerint a teljes projektmenedzsment biztosításával.
 
2003 óta stratégiai együttműködést alakítottunk ki az IT ágazat számos jelentős vállalkozásával. Termékeiket és szolgáltatásaikat igénybevevő vásárlók az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatási konstrukcióinak keretében vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak, ezért partnereink terméküket, vagy szolgáltatásukat csomagban értékesítik, pályázatkészítési tanácsadással együtt. Ezen tanácsadói megbízásokat a Vanessia Kft. teljesíti. Az elmúlt hat évben több mint 350 sikeres projektben vettünk részt tanácsadóként.