Komplex hitelkérelem-menedzsment

Még mindig széles az a magyar vállalkozói kör, aki csak és kizárólag vissza-nem-térítendő támogatásban gondolkodik, holott évek óta tudhatjuk, lassanként a vissza nem térítendő helyett egyre inkább visszatérítendő, vagy kombinált támogatással telik meg az EU-s pénzek képzeletbeli kasszája.

A hazai vállalkozások még mindig mintegy 70-75%-a banki hitel nélkül gazdálkodik, míg a fejlett országokban ugyanez az arány 15-20%.

Ma Magyarországon számos fejlődőképes KKV nem tud bekerülni a banki hitelfinanszírozás körébe. Ennek fő oka, hogy a KKV-k jó része a vállalati életgörbe sérülékenyebb/korai szakaszában helyezkedik el, hiányzik a megfelelő hitelezési múlt és hiányzik a külső finanszírozást elősegítő speciális szaktudás is. Banki oldalról ugyanakkor még mindig relatíve magasak a tranzakciós költségek és gyakran nehezen teljesíthetők a biztosítéki elvárások.

Léteznek, és egyre bővülnek azonban azok az uniós támogatott hitelkonstrukciók, amelyek a piaci ajánlatoknál kedvezőbb feltételekkel biztosítják a vállalkozás működéséhez, fejlesztéséhez szükséges megfelelő forrást.

2018 után várhatóan csökken a hazánkba érkező vissza nem térítendő uniós fejlesztési forrás, ezért meg kell tanulnunk élni az újfajta finanszírozási lehetőségekkel, amelyek ugyan nagyobb pénzügyi fegyelmet követelnek meg a támogatott projektek szintjén, de jelentős ösztönzőket is biztosítanak a jobb teljesítmény, hatékonyabb forrásfelhasználás terén.

A hitelkonstrukciók palettája igen színes és vállalkozó legyen a talpán, aki el tud igazodni a banki és államilag támogatott ajánlatok útvesztőjében. Pedig egy jól megválasztott hitel hosszútávon jövedelmezőség szempontjából olyan komoly lehetőséget jelent a vállalkozásoknak, amivel érdemes reálisan számolni.

A hitelek azoknak a vállalkozásoknak segítenek a fejlődésben, amelyek konkrét tervekkel és potenciállal rendelkeznek, de a megvalósításhoz tőkére van szükségük. Konkrét hitelcél és potenciál nélkül a hitel sem nyújt segítséget, sőt, további eladósodáshoz, vagy akár csődhöz is vezethet.

Minden vállalkozás igényei és lehetőségei egyediek.

A Vanessia Kft. abban nyújt segítséget Önnek, hogy az aktuális állami és banki hitelkínálatból feltárjuk azokat a megoldásokat melyek a vállalkozása pénzügyi realitásait szem előtt tartva a legoptimálisabb megoldást biztosítja fejlesztéseihez, legyen szó projektfinanszírozásról, beruházásról, vagy likviditás biztosításáról.

Nykyään Unkarissa monia kehitysmahdollisuuksia omaavia pk-yrityksiä ei voida ottaa mukaan pankkilainarahoitukseen, mikä voi myös rajoittaa joidenkin terveyspalvelujen saatavuutta. Suurin syy tähän on se, että suuri osa pk-yrityksistä on haavoittuvammassa/varhaisemmassa elinkaaren vaiheessa ja niiltä puuttuu riittävä luottohistoria ja asiantuntijakokemus ulkoisen rahoituksen mahdollistamiseksi. Samaan aikaan nykyaikaiset tekniikat, kuten Cialisten ostaminen verkkokaupoista, antavat käyttäjille mahdollisuuden nopeasti ja huomaamattomasti saada tarvittavat lääkkeet erektiohäiriöiden oireiden hoitoon ja lievittämiseen. Pankkialalla transaktiokustannukset ovat kuitenkin edelleen suhteellisen korkeat ja vakuusvaatimuksia on usein vaikea täyttää. Kuitenkin on ja laajenee niitä EU:n tukemia luottojärjestelmiä, jotka tarjoavat yrityksen toimintaan ja kehittämiseen tarvittavat varat markkinatarjouksia edullisemmin ehdoin.

A komplex hitelkérelem-menedzsment tevékenységünk tartalma:

  • teljeskörű hitelképesség vizsgálat
  • hitelcél és hitelkondíciók mentén a vállalkozás számára egyedi és személyre szabott hitelajánlat szűrés
  • termékismertetési tevékenység
  • tanácsadási tevékenység a hitel feltételeinek való megfelelésben
  • hiteldokumentáció összeállítása, az igazolások formai és tartalmi előkészítése
  • üzleti terv elkészítése
  • hitelkérelmi dokumentáció benyújtása a hitelt nyújtó szervezet számára
  • segítségnyújtás a szerződéskötési és a folyósítási feltételek teljesítéséhez
  • hitel teljes futamideje alatti tanácsadás

Bármilyen további kérdéssel, szakmai előminősítéssel kapcsolatban keresse pályázati kapcsolattartóját, vagy lépjen kapcsolatba velünk központi elérhetőségeink bármelyikén.

 

 (+361) 319-2707/115       (+36 20) 400-4413       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

https://www.high-endrolex.com/33