Komplex hitelkérelem-menedzsment

Komplex hitelkérelem-menedzsment mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelésére

 

Kinek lehet jó a hitelprogram?

 • azon vállalkozásoknak, amelyek olyan szektorban tevékenykednek (pl. kereskedelem, szolgáltatás), vagy olyan tevékenységet kívánnak megvalósítani (pl. tehergépjármű beszerzés, használt gépjármű beszerzés), amelyek vissza nem térítendő támogatásokból nem finanszírozhatók
 • korábban benyújtott pályázatuk – elegendő pontszám hiányában – elutasításra került
 • pályázatuk tartaléklistán szerepel
 • telephelyüket szeretnék fejleszteni

Mi a hitelprogram célja?

Mikro-, kis- és középvállalkozások olyan beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

Mit nyújtunk az ügyfeleknek?

Cégünk a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó kedvezményes hiteltermék kérelmének komplex menedzsmentjét ellátja Ügyfeleink részére. Kérjük, olvassák el erre vonatkozó ajánlatunkat.

A komplex hitelkérelem-menedzsment tevékenység magában foglalja:

 • termékismertetési tevékenység
 • tanácsadási tevékenység a hitel feltételeinek való megfelelésben
 • hiteldokumentáció összeállítása, az igazolások formai és tartalmi előkészítése
 • üzleti terv elkészítése
 • hitelkérelmi dokumentáció benyújtása a hitelt nyújtó szervezet számára
 • segítségnyújtás a szerződéskötési és a folyósítási feltételek teljesítéséhez
 • hitel teljes futamideje alatti tanácsadás

Kikkel állunk kapcsolatban?

Mint bizonyára Ön is hallott róla, idén májusban állt fel az a konzorcium, amely a visszatérítendő európai uniós pénzek vonatkozásában, a pénzügyi közvetítői szolgáltatások nyújtására, valamint az MFB Pontok kialakítására kiírt közbeszerzést elnyerte, ennek tagja a Takarékszövetkezeti Bank Zrt., a B3 Takarékszövetkezet, a Budapest Bank, és az FHB Zrt.

 

A konzorcium mindegyikével jó kapcsolatot ápol a Vanessia Kft, de a most aláírt együttműködési megállapodás jóval sokrétűbb lehetőségeket kínál mind a felek szakmai munkáját, mind az ügyfelek igényeinek kiszolgálását illetően.

Az együttműködés célja többek között:

 • rendszeres egyeztetés a vállalkozások számára elérhető pályázati konstrukciókról, tájékoztatás az aktualitásokról és rendezvényekről,
 • szakmai tudás és kompetenciák megosztása,
 • tapasztalatok és jó gyakorlatok megosztása a hatékonyabb ügyintézés érdekében,
 • közös részvétel a szakmai rendezvényeken.

Bármilyen visszatérítendő támogatással, illetve kombinált konstrukcióval kapcsolatban keresse szakértőinket, ezek teljeskörű ügyintézését is természetesen vállaljuk.

 
TÁMOGATOTT HITELPROGRAMOK

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó Hitelprogram
GINOP-8.3.1-16


A Hitelprogram célja a Mikro-, Kis- és Középvállalkozások olyan beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

HITEL ÖSSZEGE, MÉRTÉKE

Hitel összege: Min. 1 M Ft – Max. 600 M Ft

Kamat: 0 %/év

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ: GINOP-8.3.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó Hitelprogram


Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó Hitelprogram Pest megyében
VEKOP-1.2.3-16


A megjelent hitelprogram célja a kkv-k olyan kapacitásbővítő beruházásainak támogatása, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, ugyanakkor a pénzpiacokon nem, vagy nem kellő mértékben jutnak finanszírozási forráshoz.

HITEL ÖSSZEGE, MÉRTÉKE

Hitel összege: Min. 1 M Ft – Max. 50 M Ft

Kamat: 0 %/év

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ: VEKOP-1.2.3-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó Hitelprogram Pest megyében


 

Amennyiben érdekli Önt a Hitelprogram és szeretne tájékozódni arról, elképzelései finanszírozhatóak lennének-e ezzel a kedvezményes hitellel, kérem, töltse ki az alább letölthető űrlapot és szakértőink elvégzik vállalkozása/projektje szakszerű előminősítését, amelynek fényében dönthet az Önnek megfelelő finanszírozási formáról.

ELŐMINŐSÍTÉS - Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitelprogram


Az előminősítéshez töltse ki és juttassa vissza részünkre az adatlapot akár e-mailben, akár faxon!
 

 (+361) 319-2707/115       (+36 20) 400-4413       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.