Vanessia Kft. a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 13. Nemzetközi Konferenciáján

Nagyvállalatok logisztikai vezetőinek nemzetközi konferencia 2019

A Vanessia Kft. idén is képviselte magát Visegrádon a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Nemzetközi Konferenciáján. Idén 13. alkalommal rendezték meg a konferenciát 2019. május 15-17. között Visegrádon. Az esemény idén a LogisztikaSOK.0 címet kapta és olyan témákat érintett, mint a robotizáció, a digitalizáció vagy az erőforrás optimalizálás.

Az esemény a logisztikai szakma egyik legrangosabb rendezvénye, amelynek idén a Thermal Hotel Visegrád****superior adott otthont. 

A rendezvény évről-évre lehetőséget ad arra, hogy a szakma elitje barátságos, kötetlen légkörben megvitathassa a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

Az idei rendezvény különlegessége volt, hogy a jelentkezők már a 0. napra, a konferencia VIP napjára is tudtak regisztrálni. A zárt Klubeseményen Ligetfalvi Gábor, gazdasági szakértő, Török Zoltán, vezető elemző és Madár István, senior analyst vitatták meg a globális trendeket és elemezték a hazai kilátásokat. 

A csütörtöki nap fő témái a robotizáció, a digitalizáció és a munkaerő megtartása és fejlesztése voltak. Újdonságként idén a délutáni workshopok különböző tematikákat öleltek fel. Logisztikai szekción kívül, Ipar 4.0 és HR workshop közül választhattak a résztvevők. Témák  voltak még a termékkövetés helymeghatározás alapon, gyártósori anyagellátás, automatizált logisztikai rendszerek, az optimalizált logisztika.

A konferencia előadói között ott voltak Király István (Vodafone Magyarország), Hegedűsné Szendy Zsanett (Coca Cola HBC), Smid Éva (Robert Bosch Elektronika Kft.), Kovács István (Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.), Sörös László (Haldex Hungary Kft.), Kádár Botond (Epic InnoLabs), Prokop Réka (MOL Nyrt.), és még sokan mások.

A Vanessia Kft is természetesen képviseltette magát a rendezvényen, a 3 nap alatt számos vállalkozás képviselőjével volt módunk egyeztetni a pályázati lehetőségekről, elsősorban kutatás-fejlesztés, energetika és kapacitásbővítés témakörében.

A rendezvényről készült beszámolót itt olvashatja: https://nagyvallalatilogisztika.hu/2019/05/28/konferencia-osszefoglalo-4/

Képek a rendezvényről: https://nagyvallalatilogisztika.hu/galeria/

Bujdosó Ilona
Bujdosó Ilona

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának nemzetközi gazdaság és gazdálkodás alapszakán végeztem 2011-ben, majd munka mellett tanulmányaimat nemzetközi pénzügy és kontrolling mesterképzési szakán folytattam. Ennek elvégzését követően 2015-ben szereztem mesterfokozatú diplomámat.

A Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökségnél kezdtem munkámat, ahol 4 éves tapasztalatra tettem szert elsősorban a hazai/nemzetközi innovációs és kutatás-fejlesztési projektek megvalósításában, a régió innovációs folyamatainak szerveződésében.

2014 ősze óta dolgozom a Vanessia Kft-nél, ahol vezető tanácsadóként nyújtok segítséget a cég partnerei számára.

Szakterületeim: kutatás-fejlesztés, innováció, gazdaságfejlesztés.

 

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/109 mellék    (+36 20) 400-4419    ilona[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.