Útjára indult a Vanessia Online Pályázati és Vállalkozásfejlesztési Szakmai Blog

Vanessia Online Pályázati és Vállalkozásfejlesztési Szakmai Blog

Ne lepődjön meg! Mostantól némileg megújult megjelenéssel és lényegesen megújult tartalommal találkozhat, ha heti rendszerességgel küldött pályázati hírlevelünkre kattint.

A megújulás elsődleges célja, hogy Ön, mint pályázó / pályázni szándékozó valóban színvonalas, őszinte és teljes körű tájékoztatást kapjon az aktuális pályázati és vállalkozásfejlesztési lehetőségekről.

Pályázati hírlevelet valószínűleg több helyről is kap, így önmagában a pályázati kiírások és hírek küldése – bár lényeges eleme a tájékoztatásnak, így a mi hírlevelünkben is fontos szerepet kap - nem nyújtja azt a hozzáadott értéket, amit mi, a szakmában hosszú évek óta tevékenykedő pályázati tanácsadók valódi küldetésünknek érzünk vagy vallunk.

Nem kívánunk versengeni a hazai pályázatkereső oldalakkal, sem a gazdasági hírportálokkal, ők szakszerű munkát végeznek ezen a téren. Van azonban, amiben nekünk tanácsadóknak jut a kiemelkedő szerep, hiszen mi vagyunk azok, akik a tényleges projekt tervezés és megvalósítás folyamatán végigkísérjük a pályázókat, akik pótolhatatlan szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, és akik saját bőrükön tapasztalják a rendszer valódi belső energiáit.

Ez az, amit a jövőben szeretnénk Önökhöz is eljuttatni közvetlen, kötetlen formában.

Az új pályázati kiírások és hírek mellett olyan kiegészítésekkel és új tartalmakkal szeretnénk Önt kiszolgálni, amelyből valós és használható információkat, tanácsokat is kap. De lássuk inkább, mire gondolunk pontosan:

Pályázatok szakértő szemmel

A pályázati kiírás fontos információforrás, de nem hiába nem olvassa a kutya se – kivéve persze a pályázati tanácsadót. A kiírás rövid ismertetése hasznos, ám ami ennél sokkal fontosabb, az a kiírásban megbújó információ, amit csak szakavatott szem lát és tud megfelelően értelmezni.

Lényeges szerepünk, hogy egy pályázati feltételrendszert ne csak bemutassunk, de értelmezzünk is. Lefordítsuk emberi nyelvre, kihangsúlyozzuk a pályázó szempontjából valóban lényeges elemeket és figyelmeztessük a pályázókat az esetleges kockázatokra. Ezt tesszük a jövőben a Pályázatok szakértő szemmel rovatunkban.

Tőlünk kérdezték

Nem tudom, egyetértenek-e velem, de szerintem minden weboldal leghasznosabb része a GYIK, azaz a Gyakran Ismételt Kérdések. És hogy miért? Azért, mert itt minden esetben a valós felhasználó valós kérdései és problémái kerülnek felszínre, és olyan szemszögből és nyelvezettel, amely a végső felhasználó – adott esetben a pályázó – számára a legjobban értelmezhető. Szeretnénk ezért biztatni Önöket, hogy tegyék fel kérdéseiket, akár nyilvános formában, akár privát üzenetben, így az Önöktől érkező kérdések és az azokra adott szakszerű válaszok révén egy olyan tájékoztató fórumot hozhatunk létre, amely minden pályázó hasznára válhat.

Tanulságos projektek

A célunk semmi esetre sem az, hogy magunkat fényezzük, vagy netalántán partnerünknek reklámfelületet biztosítsunk. Az általunk választott konkrét sikertörténeteknek minden esetben tanulságtartalma van, ami holnap akár Önnel is megtörténhet, vagy amiről el sem tudja képzelni, hogy ilyen formában megvalósítható. A jó példák arra valók, hogy kövessük, a rosszak pedig arra, hogy messziről elkerüljük. Javaslom ezért, hogy ha ideje engedi, kövesse Tanulságos Projektek rovatunkat is.

Hírek, érdekességek

A hírekkel az a fő probléma, hogy egészen másként értelmezheti egy laikus olvasó és másként egy tanácsadó, aki pályázatokkal kel, pályázatokkal fekszik, és ne adj isten még azzal is álmodik. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy hétről-hétre hozzáértéssel szemlézzük Önnek a pályázati híreket és ahol szükséges saját kommentárral segítsük azok értelmezését.

Házunk tája

Végül, de nem utolsó sorban természetesen szeretnénk, ha Önök is - akikkel esetleg jelenleg nincs napi kapcsolatunk - jobban beleláthassanak munkánkba, vagy eredményeinkbe, amelyről mi is büszkén adunk számot.

A Vanessia Kft. hírlevelét többségében partnereink olvassák, vagy akikkel korábban ilyen vagy olyan formában dolgoztunk már együtt, ezért jól ismernek bennünket és a munkánkat is. Célunk hírlevelünkkel nem az ügyfélszerzés, vagy az értékesítés növelése. Ehelyett arra törekszünk, hogy partnereink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, szakszerű tanácsainkkal ténylegesen segítsük őket fontos üzleti döntéseik meghozatalában.

Bár a blog sokak számára elcsépelt és kifejezetten idegesítő trendnek tűnik, ahol a modern kori önkifejezés oltárán áldozva számtalan blogger szórja szét gondolatait a virtuális világba, be kell látnunk, hogy ha a kor megkívánja, igenis lépést kell tartanunk ezekkel a megkerülhetetlen vívmányokkal, és ha mára az információszerzés legfontosabb eszköze az Internet, a Vanessia Kft. a hagyományos tanácsadás mellett virtuálisan is partnerei rendelkezésére kíván állni.

Bízunk benne, hogy a megújult tartalom elnyeri tetszését, és segíti majd Önt is a pályázati tájékozódásban illetve a felkészülésben. Építő jellegű visszajelzését természetesen köszönettel fogadjuk.

A túlzottan tolakodó hírleveleket mi sem szeretjük, így Önt sem fogjuk ilyenekkel bosszantani. Bízunk benne, hogy heti hírlevelünkben valóban csak hasznos információkat szolgáltatunk az Ön számára. Amennyiben bármelyik bejegyzésünk felkelti érdeklődését, vagy éppen valamilyen konkrét problémára szeretne megoldást találni, úgy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.