Tegye biztonságossá cége számára az újévi kezdést!

Tegye biztonságossá cége számára az újévi kezdést

A közeledő ünnepek alatt érvényes korlátozásokról a kormány december 21-én hozza majd meg a döntést, így még most sem tudjuk, lesz-e könnyítés, és ha igen, milyen mértékű. Cégvezetőként ugyanakkor jóval összetettebb a kérdés annál, minthogy mekkora legyen az ünnepi pulyka, vagy hány főre készüljön a töltött káposzta. Van bőven dolgunk akkor is, ha tevékenységünkből fakadóan az év legforgalmasabb két hete előtt állunk, de akkor is, ha olyan szerencsés iparágban dolgozunk, amely ilyenkor szinte teljes egészében leállhat.

Az ünnepek alatt ugyanis az emberek amennyire tehetik, kimozdulnak majd, rég nem látott családjukhoz, rokonaikhoz utaznak, így az előírt szabályok betartása mellett is nagyobb lesz az esélye a fertőzésnek, ami a vállalatok év eleji kezdését jelentősen elbizonytalaníthatja.

Hogyan tegyük biztonságossá az újévi kezdést? Hogyan előzzük meg a januári tömeges fertőzést és az ebből fakadó esetleges leállást vagy munkaerőhiányt?

A mára már a köztudatban is viszonylag jól ismert antigén típusú gyorstesztek segítségével szerencsére mindez megoldható, könnyen ki lehet alakítani a protokollt, amellyel egyszerűen, gyorsan és mindenki számára megnyugtató módon azonosítani lehet a fertőzést, illetve minimalizálni a vírus terjedését cégen belül.

Három esetet kell vizsgálni. A tüneteket nem produkáló, de a vírust esetlegesen hordozó és így terítő munkavállalók kiszűrésére két negatív teszt nagy biztonságot nyújtó módszer.

Igazolt fertőzöttel történő érintkezés esetén a lehetséges fertőződés után 48-72 óra elteltével el kell végezni két gyorstesztet. Ha a teszt negatív, a munkavállaló nyugodtan mehet dolgozni, nincs szükség otthoni karanténra. Ha a teszt pozitív, a fertőzöttekre vonatkozó eljárást kell követnie, a vele érintkező munkatársakat pedig azonos módon azonnal tesztelni kell.

Végül ugyanennyire fontos, hogy a fertőzésen átesettek esetében, a tünetek megszűnése után 3, illetve 4 nappal is javasolt a teszt elvégezése és kizárólag negatív eredmény esetén térhet vissza biztonsággal a munkavállaló munkahelyére.

Partnerünk, az MLG Consulting Kft által kínált teszt megoldást kínál a vállalkozások számára dolgozóik racionális keretek közötti gyors, rugalmas és költségkímélő szűrésére. Az antigén típusú teszt rendkívül egyszerűen, bárhol elvégezhető és eredménye 15-30 perc alatt megvan.

Nagy létszámú vállalati-céges szűrések esetében különösen fontos, hogy a tesztek eredményére nem kell napokat várni, hiszen az esetlegesen fertőzött munkavállalók az eredmények megérkezéséig tovább fertőzhetik a munkatársakat.

A Standard Q COVID-19 Ag az első és ezidáig egyetlen antigén alapú gyorsteszt, mely szerepel a WHO-nak – 2020. szeptember 23-án frissített – az "Emergency Use Listing for In vitro diagnostics (IVDs) Detecting SARS-CoV-2" listáján.

Gyorsasága és megbízhatósága miatt három esetben ajánlják alkalmazását:

  • Egészségi állapot változása esetén (nátha, influenza tünetek), a COVID-19 fertőzés kizárására.
  • Igazolt COVID-19 fertőzöttel történ korábbi közvetlen kontaktus esetén.
  • Általános szűrésre ott, ahol a cég működése csak személyes jelenléttel biztosított.

A teszt alapára: 6 840 Ft + 5% Áfa/db. A termék kiszerelése: 25 teszt/doboz.

Kedvezmények nagyobb megrendelés esetén:

COVID teszt árak


Bővebb információért, illetve a megrendeléshez kattintson az alábbi linkre: MLG Consulting – COVID-19 gyorsteszt cégek számára

Vagy keresse kollégánkat bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Bató Szilvia
+36 20 400 4418
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vanessia Kft
Vanessia Kft

A Vanessia Kft. 20 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Cégünk a 2021-es pályázati szezon elejére közel 4.800 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy az ötletekből, elképzelésekből, vágyakból a valós lehetőségeknek megfelelő, sikeres projektek szülessenek. Szakembereink a projektgenerálástól a zárójelentések és elszámolások beadásáig ügyfeleink segítségére vannak; ennek köszönhetően az elmúlt 3 év átlagában sikerarányunk 90% feletti.

Jelenleg 16 főállású tanácsadó, 26 projektmenedzser és 5 külsős szakember adja tevékenységünk szakmai alapját. Működésünk kiterjed az ország egész területére, irodáink Budapesten, Pécsett és Debrecenben találhatóak.

Vállalkozásunk az évek során folyamatosan bővítette tevékenységi- és ügyfélkörét. A kis- és középvállalkozási szektor mellett egyre gyakrabban vették igénybe szolgáltatásainkat a közszféra szereplői: önkormányzatok és azok intézményei (egészségügy, oktatás, szolgáltatás, művelődés) is a hazai és uniós pályázatok során.

Célunk és küldetésünk a magyarországi köz- és vállalkozói szféra szereplőinek minél szélesebb körű tájékoztatása, naprakész, pontos információkat kívánunk szolgáltatni az uniós és hazai pályázatokról, felkészíteni őket a sikeres pályázásra. Szakértői tevékenységünkkel ügyfeleink számára értékes, a gyakorlatban is jól hasznosítható megoldásokat biztosítunk. Sikereink titka az, hogy minden projektet önálló értékként kezelünk, nem alkalmazunk sablon megoldásokat.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 (+361) 319-2707           (+36 1) 319-2702          vanessia[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.