Mintaüzem látogatás plusz pályázati pontokért

Mintaüzem látogatás plusz pontokért

A most futó pályázatok közül a GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20 / GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 / GINOP PLUSZ-1.2.3-21 felhívások esetében is lehetőség van a pályázatok értékelésekor plusz pontok megszerzésére, melynek egyik módja  az Iparfejlesztési Közalapítvány (IFKA) által szervezett és lebonyolított mintaüzem látogatáson való részvétel. Nézzük meg pontosan mit is jelent ez a gyakorlatban az egyes pályázatoknál:

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 / GINOP PLUSZ-1.2.3-21 felhívás keretében a Vállalkozói tudás bővítése fejezetben foglalt lehetőségekkel a támogatás 20%-a fordítható át vissza nem térítendő támogatássá, amennyiben a jelen témában foglaltak figyelembevételével legalább három különböző, az IFKA által szervezett mintaüzem látogatáson részt vesz az érdeklődő.

Eredményesség mérésre, tehát a megtett látogatásokról szóló igazolás benyújtására egy alkalommal kerül sor a projekt esetében: a projekt fizikai befejezését követő első lezárt üzleti évet követően, amely az 1. Projekt Fenntartási Jelentésben kerül ellenőrzésre.

GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20 felhívások szerinti lehetőség

A GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázati kiíráson nyertes pályázóknak is lehetőségük van arra, hogy a pályázatok átfordulási kritériumai között szereplő, a fenntartási időszakban megszerezhető 80 pontból 25 pontot az IFKA-n keresztül kapjanak meg.

A maximálisan elérhető 25 pont 3 területről gyűjthető össze:

  • elfogadott, a projekttervezési segédletben meghatározott formában és tartalommal rendelkező fejlesztési terv elkészítésével és benyújtásával (10 pont);
  • az IFKA által kínált alábbi szolgáltatások valamelyikének igénybevételével (5 pont): mintaüzem-látogatás, tréning, workshop, szakmai rendezvény. Minden programra van lehetőség jelentkezni, de összesen csak egy ilyen opció számolható el, vagyis a max. elérhető pontszám itt 5 pont;
  • megvalósított fejlesztések igazolásával a múltra vonatkozó projekttervezési segédletben meghatározott formában és tartalommal (0/5/8/10 pont).

A pályázat keretében tehát ugyancsak plusz pont szerezhető az IFKA által kijelölt mintaüzemek / mintagyárak / mintaműhelyek egyikének megtekintésével.

A megszerzett pontok igazolására a második eredményességmérés időpontjában kerül sor, mely a projekt befejezése utáni első teljes lezárt üzleti évet követően válik esedékessé, fenntartási jelentés keretében.

A LÁTOGATÁS MENETE

A www.modem4.hu honlapon feltüntetett mintaüzem látogatási időpontok közül kiválaszt egy soron következő időpontot vagy olyan üzemet, melynek kíváncsi a működésére, esetleg földrajzilag megfelelő távolságra van. A jelentkezés gombra kattintva elküldi igényét a mintaüzem megtekintésére. A megjelölt időpontban és helyen történő megjelenést követően az IFKA egy erre kijelölt kollégájának jelenlétében a mintaüzemet megtekinti, majd egy rövid, kötetlen beszélgetés keretében lesz lehetőség kérdéseket intézni az üzem vezetőjéhez. A látogatás végén egy kérdőívet töltenek ki és a látogatást követően az IFKA kollégája a megjelölt honlapon keresztül igazolja a látogatását.

A látogatáson bárki részt vehet a cégtől, akit az aláírásra jogosult vezető arra kijelöl.

Érdemes minél hamarabb jelentkezni a látogatás(ok)ra, mert a férőhelyek száma korlátozott.

A látogatást követően egy rövid, néhány kérdésből álló kérdőíven szükséges értékelni a látottakat és a kérdőív visszaküldése után a jóváírt pont megjelenik az ügyféladatlapon.

További kérdéssel vagy információért keressenek bennünket bizalommal.

Brandt Evelin
Brandt Evelin

A Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán (mai Közszolgálati Egyetem) végeztem közigazgatási menedzser szakon. Tanulmányaim során közigazgatási, jogi és közgazdasági ismereteket szereztem, mivel a kar filozófiája a lehető legteljesebb ismeretek megszerzése volt.

A végzettségemből adódóan kezdetben a közigazgatásban helyezkedtem el, ahol a hazai uniós pályázati rendszer felső fokának számító szervezetnél (EUTAF) helyezkedtem el, mint pályázati auditor és töltöttem el 8 évet uniós pályázatok ellenőrzésével. Az ott töltött idő alatt a pályázati rendszer teljes spektrumát volt szerencsém megismerni, így mire a Vanessia Kft-hez kerültem, már jelentős tudásbázist halmoztam fel.

2018 júliusa óta erősítem a Vanessia Kft. csapatát, kezdetben projektmenedzserként, majd később a projektmenedzsment csapat szakmai vezetőjének szerepében. A szakmai vezetés mellett saját projekteket is kezelek és támogatom az Ügyfeleink projektjeinek megvalósítását.

Az eddig eltelt idő alatt számos vállalkozásnak voltam a segítségére projektjeinek megvalósításában és azok sikeres lezárásában. Szakmai vezetőként segítve kollégáim munkáját, közvetve további projektek résztvevője vagyok, így a Vanessia Kft. profiljába tartozó minden projektre rálátásom van, nemcsak azokra, amikben személyesen közreműködöm.

Elérhetőségeim:

(+36 20) 36 44 282          evelin[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33