Megjelent a 2016. évi GINOP menetrend

Megjelent a Kormány 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozata a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról, azaz megjelent a 2016. évi GINOP menetrend. Lássuk a részleteket:

1. A kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról szóló 1. prioritás

2. A kutatás, technológiai fejlesztés és innováció című 2. prioritás

3. Az infokommunikációs fejlesztésekről szóló 3. prioritás

4. Az energiáról szóló 4. prioritás 5. A foglalkoztatásról szóló 5. prioritás

6. A versenyképes munkaerőről szóló 6. prioritás

7. A turizmusról szóló 7. prioritás

 8. A pénzügyi eszközökről szóló 8. prioritás

A teljes GINOP pályázati menetrend letölthető innen: A Kormány 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozata a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról

Ha bármelyik pályázat felkeltette érdeklődését, illeszkedik fejlesztési elképzeléseihez, illetve ha további információra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal. Kezdje már most el a felkészülést, csak előnye származhat belőle!

 

Rapcsák Dániel
Rapcsák Dániel

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karának Külgazdasági szakán Európai Üzleti Tanulmányok szakirányon szereztem első közgazdász diplomámat, amelyet kiegészítettem a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint Európai Uniós pályázati szakmenedzser képesítést is szereztem. Angol és francia nyelvtudásomat anyanyelvi területeken végzett hosszabb-rövidebb tanulmányaim során is fejlesztettem.

Az uniós támogatási rendszer magyarországi intézményrendszerében kezdtem munkámat, az előcsatlakozási időszakban Irányító Hatóságnál szerezve tapasztalatot, amelyet ezután négy éven keresztül Közreműködő Szervezetnél gyarapítottam a pályázatok értékelésében és megvalósulásának nyomon követésében való részvétellel.

2008-ban csatlakoztam a Vanessiához, és ez idáig nagyjából 400 pályázat elkészítésében működtem közre. 2013 októbere óta töltöm be a Vanessia Magyarország egyik ügyvezetői pozícióját, amelyben elsősorban a tanácsadók szakmai fejlődéséért vagyok felelős.

Szakterületeim: üzleti informatika, gazdaságfejlesztés, humánerőforrás fejlesztés, kutatás-fejlesztés.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+361) 319-2707/115       (+36 20) 400-4413       daniel[kukac]vanessia.hu

 

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.