Vidékfejlesztési pályázatok aktualizált menetrendje - 2017 szeptember

Az alábbi táblázat tartalmazza a jelenleg futó agrár- és vidékfejlesztési pályázatokat. Bármelyik pályázattal kapcsolatban keressenek bizalommal.

Amennyiben a táblázatot nehezen tudja elolvasni, kattintson a képre, majd nagyítsa újabb kattintással teljes méretre.

Forrás: NAK

 

Pólyik Viola
Pólyik Viola

A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karának gazdálkodási és menedzsment alapszakán végeztem 2009-ben, majd munka mellett tanulmányaimat a Debreceni Egyetem nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterképzési szakán folytattam. Ennek elvégzését követően 2012-ben szereztem mesterfokozatú diplomámat.

2010 óta dolgozom a Vanessia Magyarország Kft-nél, ahol vezető projektmenedzseri tevékenységi körömet betöltve eddig több mint 150 nyertes pályázat megvalósításában vettem részt. Munkám során különböző tevékenységet végző cégekkel vagyok kapcsolatban, ami nagyon izgalmas számomra, hiszen belátást nyerve működésükbe sok új ismeretet nyújtanak.

Az elmúlt években mindig az jelentette a legnagyobb örömet, amikor láttam, hogy egy projektötletből hogyan lett kézzel fogható beruházás. Számos üzemcsarnok átadását, napelemes rendszer kivitelezését és különböző gépsorok üzembe helyezését tekinthettem meg. Büszkeséggel tölt el látni elégedett ügyfeleimet ezeken az eseményeken. A jövőben szeretném mélyíteni tudásomat a kutatás-fejlesztés és a vidékfejlesztés területén is.

2015 Január óta vezetem debreceni irodánkat, mely pozíció számtalan kihívást és új feladatok ellátását jelenti számomra.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+36 52) 953-017        (+36 20) 400-4412       viola[kukac]vanessia.hu

 

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.