Továbbra is fontos a hatékony védekezés a munkahelyeken

COVID negyedik hullám

Épphogy vége a nyárnak és máris nyakunkon a negyedik hullám, tetézve a bajt, hogy immár egy új, az úgynevezett delta variánssal kell felvennünk a küzdelmet. Méghozzá úgy, hogy korlátozások nincsenek és csaknem 1,8 millió gyermek kezdte meg a napokban az új iskolaévet. Jön az ősz, több zárt térben történő kontaktussal, amely segíti a vírus terjedését. Folytassam?

Bizakodásra ad azonban okot, hogy a nemzetközi tapasztalatok alapján a magasabb fertőzésszámok most várhatóan sokkal kevesebb súlyos esettel járnak majd, a kórházak nem terhelődnek túl, az emberek nem halnak meg akkora számban mint korábban.

Azt is tudjuk, hogy a delta variáns magasabb arányban jár kórházi kezeléssel és a fiatalabbakra is veszélyesebb, mint a korábbi vírusváltozatok, vagyis az oltatlanok súlyosabb következményekkel nézhetnek szembe.

Ugyanakkor a társadalom teljes védettségén az átoltottság nagyon sokat javít. Olyannyira, hogy az eddigi tapasztalatok szerint a magas védettséggel rendelkező országokban a halálesetek érdemben elmaradnak attól, amit hasonló fertőzésszámok mellett a 2. és 3. hullámok esetében láttunk.

A megugró fertőzésszám és a korházi kezelések magas száma ugyanakkor munkáltatóként továbbra is komoly kockázatot rejt, hiszen akár teljes gyáregységek hetekre történő leállását is okozhatja.

Éppen ezért, még akkor is ha a következmények kevésbé ijesztőek, a negyedik hullám elleni védekezés ugyanúgy fontos, mint korábban. A fertőzés nyomon követése, megszakítása több héttel elodázhatja a járvány igazi berobbanását és az újabb korlátozások bevezetését. Tegyünk meg mindent azért, hogy másfél évvel a vírus kitörése után végre ne legyen szükség újabb korlátozó intézkedésekre.

Szerencsére az MLG Consulting Kft által kínált antigén típusú gyorsteszt a delta variánssal szemben is hatékony, hivatalos szakértői vizsgálatok támasztják alá, hogy a teszt 99% fölötti hatékonysággal mutatja ki a vírust az összes új - delta, delta plus, lambda, indiai, brazil, dél-afrikai és brit  - variánssal szemben is.

Rendkívül egyszerűen, bárhol elvégezhető és gyors, eredménye 15-30 perc alatt megvan, így megoldást kínál a vállalkozások számára dolgozóik racionális keretek közötti gyors, rugalmas és költségkímélő szűrésére.

Gyorsasága és megbízhatósága miatt három esetben ajánlják alkalmazását:

  • egészségi állapot változása esetén (nátha, influenza tünetek), a COVID-19 fertőzés kizárására,
  • igazolt COVID-19 fertőzöttel történt korábbi közvetlen kontaktus esetén, illetve
  • általános szűrésre ott, ahol a cég működése csak személyes jelenléttel biztosított.

A „Standard Q COVID-19 Ag" elnevezésű antigén alapú gyorsteszt szerepel a WHO-nak az "Emergency Use Listing for In vitro diagnostics (IVDs) Detecting SARS-CoV-2" listáján, azaz a WHO megbízhatónak tartja a tesztet a koronavírus kimutatására.

COVID-19 antigén gyorteszt mint megoldás a vállalkozás munkavállalóinak koronavírus tesztelésére

Mára már nagyon sok pozitív példa igazolja a cégen belüli gyorsteszt létjogosultságát, illetve szükségszerűségét.

Amennyiben szeretne Ön is ilyen tesztet beszerezni, vagy bővebb információra van szüksége, keresse kollégánkat bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Bató Szilvia
+36 20 400 4418
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vanessia Kft
Vanessia Kft

A Vanessia Kft. 19 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Cégünk a 2019-es pályázati szezon elejére közel 4.200 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Segítséget kívánunk ny újtani ahhoz, hogy az ötletekből, elképzelésekből, vágyakból a valós lehetőségeknek megfelelő, sikeres projektek szülessenek. Szakembereink a projektgenerálástól a zárójelentések és elszámolások beadásáig ügyfeleink segítségére vannak; ennek köszönhetően az elmúlt 3 év átlagában sikerarányunk 90% feletti.

Jelenleg 16 főállású tanácsadó, 21 projektmenedzser és 10 külsős szakember adja tevékenységünk szakmai alapját. Működésünk kiterjed az ország egész területére, irodáink Budapesten, Pécsett és Debrecenben találhatóak.

Vállalkozásunk az évek során folyamatosan bővítette tevékenységi- és ügyfélkörét. A kis- és középvállalkozási szektor mellett egyre gyakrabban vették igénybe szolgáltatásainkat a közszféra szereplői: önkormányzatok és azok intézményei (egészségügy, oktatás, szolgáltatás, művelődés) is a hazai és uniós pályázatok során.

Célunk és küldetésünk a magyarországi köz- és vállalkozói szféra szereplőinek minél szélesebb körű tájékoztatása, naprakész, pontos információkat kívánunk szolgáltatni az uniós és hazai pályázatokról, felkészíteni őket a sikeres pályázásra. Szakértői tevékenységünkkel ügyfeleink számára értékes, a gyakorlatban is jól hasznosítható megoldásokat biztosítunk. Sikereink titka az, hogy minden projektet önálló értékként kezelünk, nem alkalmazunk sablon megoldásokat.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 (+361) 319-2707           (+36 1) 319-2702          vanessia[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.