Továbbra is fontos a hatékony védekezés a munkahelyeken

COVID negyedik hullám

Épphogy vége a nyárnak és máris nyakunkon a negyedik hullám, tetézve a bajt, hogy immár egy új, az úgynevezett delta variánssal kell felvennünk a küzdelmet. Méghozzá úgy, hogy korlátozások nincsenek és csaknem 1,8 millió gyermek kezdte meg a napokban az új iskolaévet. Jön az ősz, több zárt térben történő kontaktussal, amely segíti a vírus terjedését. Folytassam?

Bizakodásra ad azonban okot, hogy a nemzetközi tapasztalatok alapján a magasabb fertőzésszámok most várhatóan sokkal kevesebb súlyos esettel járnak majd, a kórházak nem terhelődnek túl, az emberek nem halnak meg akkora számban mint korábban.

Azt is tudjuk, hogy a delta variáns magasabb arányban jár kórházi kezeléssel és a fiatalabbakra is veszélyesebb, mint a korábbi vírusváltozatok, vagyis az oltatlanok súlyosabb következményekkel nézhetnek szembe.

Ugyanakkor a társadalom teljes védettségén az átoltottság nagyon sokat javít. Olyannyira, hogy az eddigi tapasztalatok szerint a magas védettséggel rendelkező országokban a halálesetek érdemben elmaradnak attól, amit hasonló fertőzésszámok mellett a 2. és 3. hullámok esetében láttunk.

A megugró fertőzésszám és a korházi kezelések magas száma ugyanakkor munkáltatóként továbbra is komoly kockázatot rejt, hiszen akár teljes gyáregységek hetekre történő leállását is okozhatja.

Éppen ezért, még akkor is ha a következmények kevésbé ijesztőek, a negyedik hullám elleni védekezés ugyanúgy fontos, mint korábban. A fertőzés nyomon követése, megszakítása több héttel elodázhatja a járvány igazi berobbanását és az újabb korlátozások bevezetését. Tegyünk meg mindent azért, hogy másfél évvel a vírus kitörése után végre ne legyen szükség újabb korlátozó intézkedésekre.

Szerencsére az MLG Consulting Kft által kínált antigén típusú gyorsteszt a delta variánssal szemben is hatékony, hivatalos szakértői vizsgálatok támasztják alá, hogy a teszt 99% fölötti hatékonysággal mutatja ki a vírust az összes új - delta, delta plus, lambda, indiai, brazil, dél-afrikai és brit  - variánssal szemben is.

Rendkívül egyszerűen, bárhol elvégezhető és gyors, eredménye 15-30 perc alatt megvan, így megoldást kínál a vállalkozások számára dolgozóik racionális keretek közötti gyors, rugalmas és költségkímélő szűrésére.

Gyorsasága és megbízhatósága miatt három esetben ajánlják alkalmazását:

  • egészségi állapot változása esetén (nátha, influenza tünetek), a COVID-19 fertőzés kizárására,
  • igazolt COVID-19 fertőzöttel történt korábbi közvetlen kontaktus esetén, illetve
  • általános szűrésre ott, ahol a cég működése csak személyes jelenléttel biztosított.

A „Standard Q COVID-19 Ag" elnevezésű antigén alapú gyorsteszt szerepel a WHO-nak az "Emergency Use Listing for In vitro diagnostics (IVDs) Detecting SARS-CoV-2" listáján, azaz a WHO megbízhatónak tartja a tesztet a koronavírus kimutatására.

COVID-19 antigén gyorteszt mint megoldás a vállalkozás munkavállalóinak koronavírus tesztelésére

Mára már nagyon sok pozitív példa igazolja a cégen belüli gyorsteszt létjogosultságát, illetve szükségszerűségét.

Amennyiben szeretne Ön is ilyen tesztet beszerezni, vagy bővebb információra van szüksége, keresse kollégánkat bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Bató Szilvia
+36 20 400 4418
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vanessia Kft
Vanessia Kft

A Vanessia Kft. 20 éves múltra tekint vissza a pályázati tanácsadói piacon. Cégünk a 2021-es pályázati szezon elejére közel 4.800 sikeres pályázat elkészítésében, menedzselésében vett részt. Segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy az ötletekből, elképzelésekből, vágyakból a valós lehetőségeknek megfelelő, sikeres projektek szülessenek. Szakembereink a projektgenerálástól a zárójelentések és elszámolások beadásáig ügyfeleink segítségére vannak; ennek köszönhetően az elmúlt 3 év átlagában sikerarányunk 90% feletti.

Jelenleg 16 főállású tanácsadó, 26 projektmenedzser és 5 külsős szakember adja tevékenységünk szakmai alapját. Működésünk kiterjed az ország egész területére, irodáink Budapesten, Pécsett és Debrecenben találhatóak.

Vállalkozásunk az évek során folyamatosan bővítette tevékenységi- és ügyfélkörét. A kis- és középvállalkozási szektor mellett egyre gyakrabban vették igénybe szolgáltatásainkat a közszféra szereplői: önkormányzatok és azok intézményei (egészségügy, oktatás, szolgáltatás, művelődés) is a hazai és uniós pályázatok során.

Célunk és küldetésünk a magyarországi köz- és vállalkozói szféra szereplőinek minél szélesebb körű tájékoztatása, naprakész, pontos információkat kívánunk szolgáltatni az uniós és hazai pályázatokról, felkészíteni őket a sikeres pályázásra. Szakértői tevékenységünkkel ügyfeleink számára értékes, a gyakorlatban is jól hasznosítható megoldásokat biztosítunk. Sikereink titka az, hogy minden projektet önálló értékként kezelünk, nem alkalmazunk sablon megoldásokat.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 (+361) 319-2707           (+36 1) 319-2702          vanessia[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33