Visszatérítendő támogatást nyert? Alakítsa át vissza nem térítendővé!

Visszatérítendő támogatásból vissza nem térítendő

Az elmúlt időszak gazdaságfejlesztést célzó pályázati kiírásainál jellemző, hogy az igényelt támogatási összeget 0%-os hitel formájában biztosítja a kiíró a pályázóknak és bizonyos feltételek teljesítése szükséges ahhoz, hogy a visszatérítendő támogatás vissza nem térítendővé változzon.

A 2020-ban meghirdetett GINOP-1.2.8-20 és VEKOP-1.2.6-20, továbbá a 2021-ben kiírt GINOP Plusz-1.2.1–21 pályázaton nyertes Kedvezményezettek számára 2021 augusztusában nyílt meg egy lehetőség, mely segítségével olyan többletpontokra tehetnek szert, amely feljogosítja a vállalkozásokat az eredetileg visszatérítendő támogatás egy részének vissza nem térítendővé alakításához.

Ez az apropó nem más, mint az Országos Vállalkozói Mentorprogram egy alprogramja (Pénzügyi és Vállalkozói Szemléletformálás), amely a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését szolgálja releváns szakmai információkkal, naprakész tudásbázissal, továbbá a szerzett ismeretek útmutatóul szolgálhatnak a cégvezetés napi rutinjában, legyen szó akár vállalatirányítási, akár konkrét gazdasági és pénzügyi kérdésekről.

A Pénzügyi és Vállalkozói Szemléletformálás egyik központi témája az, hogy a cégek a korlátozott lehetőségeinkhez mérten mely fejlesztendő területre koncentrálják beruházásaikat, és hogyan mérhetik fel minél megbízhatóbban az egyes kockázatokat a különféle célterületeken.

A programnak másik kiemelt része a vállalkozások számára alapvető jogi ismeretek biztosítása, a cég működtetésének számos területén. A programban részt vevő vállalkozások számára készült ismeretanyag jogi modulja bemutatja többek között az üzleti megállapodások, szerződések formai követelményeit, illetve a sokat emlegetett GDPR-t is, azaz a személyes adatok védelmének uniós szabályozását, és hogy mit kell tenniük, hogy rendelkezéseinek nagy biztonsággal megfeleljenek.

A fentiekből is látszódik, hogy a vállalkozások folyamatos fejlesztéséhez számos modern hatékonyságnövelő eszköz áll rendelkezésünkre, melyek megismeréséhez és elsajátításához a Pénzügyi és Vállalkozói Személetformálás programja hathatós és könnyen hozzáférhető segítséget nyújt.

A folyamat:

VTbol VNT

A regisztrációval kapcsolatosan a Vanessia Kft-nél az illetékes projektmenedzser munkatársunk a segítségére lesz, kérjük, keressék Őket bizalommal!

A Pénzügyi és Vállalkozói Szemléletformálás díjmentesen vehető igénybe és segítségével a GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20 pályázat esetében a visszamérés teljesítésekor figyelembe vehető szempontok alapján 5 pont szerezhető, míg a GINOP Plusz-1.2.1-21 kiírás esetében a támogatás 20%-a fordítható át vissza nem térítendővé!

Javasoljuk kedves Partnereinknek, hogy a programban való részvételre a jelentkezést legkésőbb 2021.12.31-ig tegyék meg, hogy bebiztosítsák a részvétel lehetőségét!

Bármilyen kérdéssel, kéréssel természetesen keressen bennünket bizalommal!

Lengyel Enikő
Lengyel Enikő

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar kihelyezett tagozatán szereztem pénzügyi végzettséget.

Pályázatokkal és pénzügyekkel kapcsolatos pályafutásomat a VÁTI Nonprofit Kft-nél kezdtem 2004-ben, ahol elsősorban a kezelt projektek pénzügyi előkészítő folyamataiban vettem részt. Az intézményrendszerben eltöltött közel 4 év után a versenyszférában helyezkedtem el.

A Vanessia Kft-nél 2013-tól dolgozom kezdetben projektmenedzserként, majd munkaköröm pályázati tanácsadói feladatokkal bővült. Főbb feladataim az Ügyfelekkel való kapcsolattartás, kapcsolatépítés, pályázatok írása és megvalósításuk támogatása, mellyel Partnereink fejlesztési elképzeléseinek, beruházásainak sikeres megvalósításához járulok hozzá.

ELÉRHETŐSÉGEIM:

 (+36 72) 210-043         (+36 30) 894-7676       eniko[kukac]vanessia.hu

Új hozzászólás

Új hozzászóláshoz kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

https://www.high-endrolex.com/33